Al llarg dels anys, l’home pot patir diversos trastorns urològics associats amb l’edat. Això inclou tot allò relacionat amb el seu aparell urinari i també el reproductor. Tot i que és impossible evitar els efectes del pas del temps en l’organisme, tenir cura de la zona és la millor manera d’endarrerir l’aparició de problemes.

L’Hospital Quirónsalud Barcelona vol promoure entre els homes la importància de visitar l’uròleg regularment per detectar i combatre possibles trastorns de manera efectiva, com ho fa la dona amb les visites periòdiques al ginecòleg.

Corregir problemes en les edats més joves

Algunes persones comencen a notar molèsties durant els primers anys d’adultesa. Els problemes d’ejaculació i de fertilitat són els més comuns entre els homes de 20 a 40 anys que van al metge i poden diagnosticar-se amb un estudi simple, que permet aclarir els dubtes i iniciar tractaments eficaços.

La disfunció erèctil és una altra de les afeccions que més inquieten els pacients. L’Hospital Quirónsalud afirma que aquest problema afecta almenys un de cada quatre homes de 40 anys i que la seva freqüència augmenta amb els anys. Detectat a temps, però, també té tractaments satisfactoris.

La disfunció erèctil pot ser el primer símptoma d’altres afeccions passades per alt com la hipertensió arterial, la diabetis, l’arterioesclerosi o una cardiopatia isquèmica. Per tant, la consulta a l’uròleg pot ser determinant per detectar i frenar patologies més greus.

Medio: Diari ARA
Sección: Espai Salut
Artículo completo: Descarga en PDF

La información proporcionada en este sitio web no reemplaza sino que complementa la relación entre el profesional de salud y el paciente. En caso de duda, por favor, consulte con su médico de referencia.